Aanmelden

Lucertis is specialist in kinder- en jeugdpsychiatrie. We helpen kinderen en jongeren met psychische en psychiatrische stoornissen met een breed behandelaanbod. Bij ons op locatie, thuis en in de wijk. Zo nodig zoeken we ze op. Ook begeleiden we ouders van kinderen die bij ons in behandeling zijn.

Altijd een verwijzing nodig

Ouders kunnen hun kind bij ons aanmelden. Jongeren vanaf 16 jaar hebben geen toestemming van de ouders nodig en kunnen zichzelf aanmelden. In beide gevallen is altijd een verwijzing nodig. Behandelingen en medicatie worden vergoed.

Online aanmelden

Door middel van ons online aanmeldformulier meldt u zich in enkele minuten aan.

Let op: U kunt dit aanmeldformulier niet gebruiken voor spoedeisende zorg, het wijzigen of afzeggen van een bestaande afspraak.

Telefonisch aanmelden

Voor het aanmelden van jongeren voor FACT in de regio Rijnmond: 06 577 123 00.

Voor het aanmelden van jongeren voor FACT in andere regio’s, kijk op onze locatiepagina voor het team bij u in de buurt.

Aanmelden per post/ fax

Naast het digitale aanmeldformulier kunt u uw verwijsbrief ook opsturen per post of fax.

  • Postadres:
    Centrale Aanmelding Parnassia Groep
    Antwoordnummer 24680
    2490 WB Den Haag
  • Fax uw verwijsbrief naar 088 - 358 42 49

Na aanmelding

Na uw aanmelding nemen we contact met u op om te bepalen of u bij ons op het juiste adres bent. Als dit zo is, volgt een afspraak voor een eerste intakegesprek. Houd rekening met eventuele wachttijden.

Vragen over aanmelden

Heeft u een vraag over aanmelden, bel ons via 088 - 358 88 88.

Voor vragen over uw lopende aanmelding kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.00- 12.00 uur via 088 - 358 88 88.