Expertisecentrum 0 tot 6 jaar

Hulp bij ontwikkeling kind

Ontwikkelingsproblemen bij baby, peuter en kleuter. Huilt uw kind overmatig veel? Of is hij of zij extreem angstig, druk of driftig? Misschien heeft uw kind slaapproblemen, komt de spraak niet goed op gang of vallen er andere dingen op in de ontwikkeling. Er kan sprake zijn van een ontwikkelingsprobleem.

In ons Expertisecentrum 0 - 6 jaar werken hulpverleners die gespecialiseerd zijn in de ontwikkelingsproblematiek bij jonge kinderen. De zorg bestaat uit:

Na aanmelding

Na aanmelding volgt een gesprek om de problemen zo helder mogelijk te krijgen. Bent u bij ons op de juiste plek? Dan volgt een intake en kijken we samen welk traject het beste bij u en uw kind past: poliklinisch onderzoek of dagbehandeling bij Babylon.

Ook is het mogelijk om thuis hulp te krijgen van de Kinderpsychiatrisch Intensieve Thuisbehandeling. In alle gevallen streven we ernaar een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw kind. Niet alleen bij ons, maar zo nodig ook thuis, op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of op school. Daarnaast is het belangrijk dat we gesprekken met u hebben over uw gezin en de ontwikkeling van uw kind.

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen? Neem gerust contact met ons op:

Expertisecentrum 0 tot 6 jaar (Kralingen) Max Euwelaan 70 | 3062 MA Rotterdam | 088- 3585342