Uw kind kan naast de gesprekken met de behandelaar thuis zelf informatie lezen, filmpjes kijken, opdrachten maken en zelfs online groepscursussen volgen. Dit gaat dan altijd over datgene waar uw kind hulp bij nodig heeft.

Uw kind spreekt met zijn/haar behandelaar af welke modules hij/zij online gaat volgen en wordt hier dan voor ingeschreven. Hij/zij kan op elk moment van de dag inloggen in onze digitale omgeving. Op deze manier kan de behandeling van uw kind ook thuis of op school doorgaan.

Online mogelijkheden voor u

Maar ook voor u als ouder kan de digitale omgeving interessant zijn. Er worden psycho-educatie cursussen gegeven voor ouders over verschillende stoornissen en hoe u hiermee kunt omgaan. Deze cursussen kunnen worden gevolgd als onderdeel van de behandeling van uw kind. Hieronder vindt u meer informatie over de online mogelijkheden die wij u bieden.

  • Close2Care: hier kunt u Live Online Leren over datgene waar uw kind en/of u hulp bij nodig heeft/hebben en kunt u in gesprek met een behandelaar, ook gewoon thuis vanaf de bank.
  • E-learning & blended behandelen: wij bieden verschillende online modules, oftewel e-learnings, die tijdens de behandeling van uw kind ingezet kunnen worden. Wij hebben modules voor u en uw kind. 

Met wetenschappelijk onderzoek meten wij de tevredenheid, het effect en het gebruik van de cursus. Zie de pagina over wetenschappelijk onderzoek op onze website om hier meer over te lezen.

Heeft u vragen over online hulp? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar: E-Health@lucertis.nl