Paginakop - lol

Beroepsmatig omgaan met kinderen met psychische stoornissen

Iedere leerkracht heeft regelmatig te maken met kinderen die zich anders gedragen. Je ziet de kinderen elke dag, bent betrokken bij hun ontwikkeling en spreekt de ouders regelmatig. Vaak is de leerkracht dan ook de eerste die een vermoeden van een stoornis signaleert. Enige basiskennis over het herkennen van bepaalde stoornissen zoals autisme, ADHD of dyscalculie is dan wel noodzakelijk.

Lucertis is specialist op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie. Wij bieden cursussen aan over stoornissen die wij behandelen. Wil je je verdiepen in een stoornis of je vaardigheden vergroten? Volg dan een e-learning of een cursus in onze unieke Live Online Leren omgeving.

Schrijf  je nu in en ontvang een aantrekkelijke korting!

Virtueel klaslokaal: thuis of op school

Live Online Leren (LOL) is een nieuwe manier van lesgeven en krijgen. Je logt op elk gewenst apparaat in en komt terecht in een virtueel klaslokaal. De docent en andere leraren kunnen elkaar via de camera zien. Je kunt de cursus dus overal volgen. Thuis of op school. Je kunt de lessen opnemen en terugkijken. Samen werk je aan opdrachten, deel je casuïstiek en ervaringen.

 

Online cursusaanbod

Voor wie? Cursusaanbod
Docenten