Over ons Over ons

Lucertis diagnosticeert, behandelt en begeleidt kinderen, jongeren en jongvolwassenen met psychische klachten. Ons doel: een optimale ontwikkeling van de jongere, om een zo gewoon mogelijk leven te kunnen leiden. Dat doen we dichtbij, thuis en samen met de jongere en zijn familie, omdat we weten dat het essentieel is om de persoonlijke omgeving bij de behandeling te betrekken.


Zorgaanbod

Bij de ADHD-levenslooppoli werken we nauw samen met PsyQ, de specialist in AD(H)D bij volwassenen. Omdat ADD erfelijk bepaald kan zijn, kunnen zowel ouder als kind last hebben van de aandoening. Bij de levenslooppoli begeleiden we alle leden van het gezin op deze locatie. Speciale aandacht gaat uit naar de begeleiding van jongeren met ADD die volwassen worden.

Afspraak afzeggen

Kunt u of uw kind niet naar de afspraak komen? Dan horen we dat graag zo snel mogelijk. Zo kunnen wij iemand anders weer sneller helpen. Zegt u de afspraak niet 24 uur van tevoren af, dan brengen wij een deel van de kosten bij u in rekening. Deze rekening van 65 euro sturen we direct naar u toe. De kosten worden niet vergoed door de verzekering. Dit noemen we ook wel een no-show.

Adres

Carel Reinierszkade 197
2593 HR Den Haag
088 358 53 51