Ambulant Eindhoven

Over ons

Over ons

Lucertis Eindhoven is een polikliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie en jongvolwassenen psychiatrie. Wij bieden diagnostiek, behandeling en begeleiding aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen met uiteenlopende problematiek zoals ontwikkelingsstoornissen (ADHD/autisme), angst- en stemmingsklachten, gedragsstoornissen, trauma, hechting, persoonlijkheidsproblematiek en systemische problemen.

Ons team

Ons team bestaat uit diverse disciplines waaronder een psychiater, psychotherapeut, GZ-psychologen, psychologen/orthopedagogen, verpleegkundig specialist en systeemtherapeut. Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in de psychische en psychiatrische stoornissen bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 0 t/m 23 jaar.
Afhankelijk van de uitkomsten van de intake en eventuele onderzoeken kan behandeling bestaan uit individuele therapie, groepstherapie, systeemtherapie en ouderbegeleiding.

Aanmelden 

Er is altijd een verwijzing nodig van een arts (huisarts, kinderarts of andere medisch specialist) of van een wijkteam/ generalist/gemeente. Uw (huis)arts kan u of uw kind aanmelden via zorgdomein (verwijsbrief) en daarnaast is het mogelijk om aan te melden via het online aanmeldformulier met bijsluiting van de verwijsbrief.

Adres

Pastoriestraat 165   
5612 EK Eindhoven
Tel: 088-3588950
Mail: eindhoven@lucertis.nl

Openingstijden:
Werkdagen van
08:30 – 12:30 / 13:00 - 17:00                                                                                                                                                                                                                         
 


Ambulant Eindhoven

Adres

Pastoriestraat 165 (derde etage)
5612 EK Eindhoven.
088 - 358 89 50

Openingstijden

Werkdagen: 8:00 - 17:00 uur

(gesloten tussen 12:30 en 13:00 uur)