Lucertis diagnosticeert, behandelt en begeleidt kinderen, jongeren en jongvolwassenen met psychische klachten. Ons doel: een optimale ontwikkeling van de jongere, om een zo gewoon mogelijk leven te kunnen leiden. Dat doen we dichtbij, thuis en samen met de jongere en zijn familie, omdat we weten dat het essentieel is om de persoonlijke omgeving bij de behandeling te betrekken.


Zorgaanbod

De Fjord is een centrum voor orthopsychiatrie waar we jongeren in de leeftijd van 15 t/m 19 jaar behandelen. Het gaat om jongeren met hardnekkige psychiatrische problematiek zoals chronische psychotische stoornissen en ernstige gedragsproblemen zoals het gebruik van geweld en blijvende schoolweigering. Alle jongeren die wij in De Fjord behandelen, hebben eerder elders langdurige hulp gehad.

Afspraak afzeggen

Kunt u of uw kind niet naar de afspraak komen? Dan horen we dat graag zo snel mogelijk. Zo kunnen wij iemand anders weer sneller helpen. Zegt u de afspraak niet 24 uur van tevoren af, dan brengen wij een deel van de kosten bij u in rekening. Deze rekening van 65 euro sturen we direct naar u toe. De kosten worden niet vergoed door de verzekering. Dit noemen we ook wel een no-show.

Adres

Poortmolen 121
2906 RN Capelle ad IJssel
088 358 87 77