Over ons Over ons

Lucertis diagnosticeert, behandelt en begeleidt kinderen, jongeren en jongvolwassenen met psychische klachten. Ons doel: een optimale ontwikkeling van de jongere, om een zo gewoon mogelijk leven te kunnen leiden. Dat doen we dichtbij, thuis en samen met de jongere en zijn familie, omdat we weten dat het essentieel is om de persoonlijke omgeving bij de behandeling te betrekken.


Zorgaanbod

Vanuit deze locatie werken we met  F-ACT.  We bieden jongeren (én hun ouders)  hulp, die hun weg niet willen of weten te vinden naar de reguliere hulpverlening. Dit zijn jongeren met vaak (vermoedens van ernstige) psychiatrische aandoeningen en problemen op meerdere levensgebieden. We bieden hulp zo vaak als nodig is en op de plaats waar de jongere zich bevindt.

Daarnaast vindt u op deze locatie ons expertisecentrum voor autisme: SARR. Kinderen én volwassenen met autisme, Asperger of PDD-NOS kunnen hier terecht voor verschillende behandelingen.

Afspraak afzeggen

Kunt u of uw kind niet naar de afspraak komen? Dan horen we dat graag zo snel mogelijk. Zo kunnen wij iemand anders weer sneller helpen. Zegt u de afspraak niet 24 uur van tevoren af, dan brengen wij een deel van de kosten bij u in rekening. Deze rekening van 65 euro sturen we direct naar u toe. De kosten worden niet vergoed door de verzekering. Dit noemen we ook wel een no-show.

Adres

Carnissesingel 51
3083 JA Rotterdam
088 358 53 51
088 358 16 16 (SARR)
088 358 17 17 (FACT)
06 577 123 00 (Aanmelden FACT)