Beroepsmatig omgaan met kinderen met psychische stoornissen

Lucertis is specialist op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie. Die expertise delen wij met andere professionals via een uniek concept: de ‘Online School'. Wij bieden cursussen aan over stoornissen die wij behandelen. Huisartsen, medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin, leerkrachten en andere jeugdprofessionals die beroepsmatig te maken hebben met psychiatrische ziektebeelden kunnen bij ons hun kennis vergroten en vaardigheden ontwikkelen.

Deskundigheidsbevordering

Via de Online School deelt Lucertis haar expertise met andere professionals op een unieke manier. Onze bijscholing zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. De casuïstiek is gericht op uw praktijk en biedt u handvatten kinderen met een psychiatrische stoornis te helpen. Professionals die problemen bij kinderen in een vroeg stadium ontdekken, dragen bij aan het tijdig bieden van de juiste hulp. Vroegsignalering helpt veel leed, vooral op latere leeftijd, voorkomen.

Wat is Live Online Leren?

Net als in een traditioneel klaslokaal, heeft u in een live online klaslokaal een docent en medecursisten, die u via uw computer kunt horen en zien. Dit biedt het voordeel dat u de cursus op iedere locatie kunt volgen. Comfortabel vanuit huis, onderweg of op uw werk. U kunt de lessen ook opnemen en nog eens terugkijken. Met uw medecursisten uit heel Nederland werkt u samen aan opdrachten en deelt uw ervaringen met elkaar. Door deze en nog veel meer andere mogelijkheden van het live online klaslokaal is er veel interactie.

Kijk gelijk hoe de Online School werkt!