Online cursusaanbod

Beroepsmatig omgaan met kinderen met psychische stoornissen. Via de Online School deelt Lucertis haar expertise met andere professionals op een unieke manier. Voor meer informatie leest u de folder

ADHD in het onderwijs
De kosten voor vier bijeenkomsten bedragen € 245,-.

ADHD in de huisartsenpraktijk anno nu
De kosten voor drie bijeenkomsten bedragen € 270,-.

Omgaan met ASS in de klas
(Live Online Learning)
In deze Live Online Learning cursus behandelen we het gedrag en de denkwijze van kinderen met een autismespectrumstoornis (ASS). Er  is gelegenheid om uw eigen casuïstiek in te brengen en u werkt samen met medecursisten aan vindingrijke oplossingen voor moeilijkheden op het gebied van onder andere gedrags- en denkkenmerken van kinderen met ASS in de klas, het bieden van structuur en het geven van verduidelijking en visuele ondersteuning. En dat allemaal vanuit huis, door in te loggen in de online omgeving. De kosten voor de cursus, bestaande uit drie bijeenkomsten van 90 minuten,  zijn nog niet bekend.

Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven? Kijk dan op https://lucertis.learningconnected.com/lms/

Basiskennis en signalering ASS voor leerkrachten in het basisonderwijs
(E-Learning)
In deze online cursus (e-learning) voor leerkrachten in het basisonderwijs wordt basiskennis van autismespectrumstoornissen (ASS) behandeld, welke signalen hierbij horen, hoe u deze kunt observeren in de klas en hoe u dient te handelen bij vermoedens van ASS. U kunt de cursus gemakkelijk vanuit huis volgen, op een moment dat het u uitkomt! De kosten voor de vijf uur durende cursus zijn nog niet bekend.

Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven? Kijk dan op https://lucertis.learningconnected.com/lms/

ASS voor jeugdartsen