Cliëntenraad Lucertis: de stem van de jongeren

De tevredenheid van kinderen en ouders is voor ons het allerbelangrijkst. Daarom vragen we regelmatig naar de mening van jongeren en hun ouders over onze zorg.

De stem van jongeren en kinderen

De cliëntenraad komt op voor de belangen van kinderen en hun omgeving en bestaat uit jongeren die bij ons in behandeling zijn (geweest). Zij geven gevraagd en ongevraagd advies over de gang van zaken binnen Lucertis zodat we onze zorg nog beter af kunnen stemmen op wat de jeugd nodig heeft. Ook ouders en verzorgers zijn welkom.

Jongere en meepraten?

Ben je in behandeling bij Lucertis en wil je meepraten over zaken die beter kunnen? Of zijn bepaalde dingen niet duidelijk voor je? Ben je het ergens niet mee eens of vind je dat iets moet veranderen? Meld je aan via mail of telefoon. Jouw ervaringen zijn waardevol. Voor elke ervaring die je ons geeft ontvang je van ons een beloning. We hebben ook een speciale website en je kunt ons volgen op Twitter.

Clientenraad Lucertis beantwoordt geen vragen over hulp. Voor hulp kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur contact opnemen met 088 - 358 88 88 of mail naar informatie@lucertis.nl.

Wil je meer weten? Neem contact op met Antoinette Goes, de cliëntenraadondersteuner
T 06-13241091
E a.goes@lucertis.nl