20 juli 2015

Wilt u meer leren over bijvoorbeeld autisme, of ADHD? Kijk dan eens bij ons cursusaanbod op de online school van Lucertis. Via de Online School deelt Lucertis haar expertise met andere professionals op een unieke manier. Onze bijscholing zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

De casuïstiek is gericht op uw praktijk en biedt u handvatten kinderen met een psychiatrische stoornis te helpen. Professionals die problemen bij kinderen in een vroeg stadium ontdekken, dragen bij aan het tijdig bieden van de juiste hulp. Vroegsignalering helpt veel leed, vooral op latere leeftijd, voorkomen.

Wat is Live Online Leren?

Net als in een traditioneel klaslokaal, heeft u in een live online klaslokaal een docent en medecursisten, die u via uw computer kunt horen en zien. Dit biedt het voordeel dat u de cursus op iedere locatie kunt volgen. Comfortabel vanuit huis, onderweg of op uw werk. U kunt de lessen ook opnemen en nog eens terugkijken. Met uw medecursisten uit heel Nederland werkt u samen aan opdrachten en deelt uw ervaringen met elkaar.