Paginakop - werken en leren

Werken in de jeugdpsychiatrie

Wilt u werken met kinderen, jongeren en hun omgeving? Multidisciplinair, in teamverband of met een grote mate van zelfstandigheid? Lucertis biedt mogelijkheden voor specialisten zoals orthopedagogen, kinder- en jeugdpsychiaters, (GZ)-psychologen, systeemtherapeuten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, sociotherapeuten en ervaringsdeskundigen.

Waarom Lucertis?

Lucertis kinder- en jeugdpsychiatrie biedt een breed behandelaanbod voor kinderen, jongeren en hun omgeving. U kunt poliklinisch werken, met een bijzondere doelgroep in onze kliniek De Fjord, in een multidisciplinair wijkteam binnen een gemeente of bij één van onze F-ACT-teams die op outreachende wijze hulp bieden aan jongeren met psychiatrische problemen.

Parnassia Groep

Als medewerker van de Parnassia Groep kunt u rekenen op een plaats waar u tot uw recht komt. Onze medewerkers zijn immers ons kapitaal. En daarom ondersteunen we hun ontplooiing en investeren we uw ontwikkeling.

Op zoek naar een vacature of vrijwilligers werk? Kijk voor het meest actuele aanbod op onze vacaturesite.

Stageplaatsen

Studenten bieden wij stageplaatsen. We hebben voor diverse opleidingen én op verschillende niveaus stageplekken. Staat jouw opleiding er niet bij? Meld je dan toch aan, wij verzorgen ook stages op maat.

Opleidingsplekken

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij de Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Inspirerend werkgeverschap

Lucertis streeft naar een integer en inspirerend werkgeverschap. Met veel aandacht voor deskundigheidsbevordering. Het zorgbedrijf biedt goede opleidingsmogelijkheden, een grote flexibiliteit in werktijden en interne mobiliteitsmogelijkheden.